Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Workshop για την αφύπνιση των νέων σχετικά με την επιχειρηματικότητα


Η Coaching Evolution International διοργανώνει εκδήλωση με επίσημο καλεσμένο τον Πρέσβη της Ολλανδίας, Jan Versteeg.
Η εκδήλωση έχει τίτλο "Η νέα γενιά των επιχειρηματιών – χρειάζονται  mentoring & career coaching?" και  στοχεύει στην αφύπνιση των νέων για τις δυνατότητες που τους δίνονται να πετύχουν στη σημερινή εποχή ως επιχειρηματίες. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Orange Grove, μια πρωτοβουλία της πρεσβείας της Ολλανδίας με την οποία η Pamela Καραβά, ιδρύτρια της Coaching Evolution International,  συνεργάζεται στον τομέα των υπηρεσιών  coaching και mentoring.
Επειδή αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η ανάγκη να έχουν οι νέοι επιχειρηματίες μέντορες και coaches, θα συζητηθεί πως καλύπτεται πλέον η ανάγκη αυτή και στην Ελλάδα ακολουθώντας το μοντέλο των Ολλανδών.
Το πάνελ των ομιλητών μαζί με τον Πρέσβη συμπληρώνουν η Πάμελα Καραβά, Executive και Life/wellness Coach, η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Expert & Career Coach και ο Μιχάλης Συνοδινός, ιδρυτής της poSEAdon και ειδικός στη νεανική επιχειρηματικότητα.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου (17:00 - 19:00), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show στο ξενοδοχείο Athens Hilton (αίθουσα Τερψιχόρη C) με δωρεάν είσοδο.


Πηγή: emea.gr
Posted By: Unknown

Workshop για την αφύπνιση των νέων σχετικά με την επιχειρηματικότητα

Share:

Post a Comment

Facebook
Blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια :

© enteracto news All rights reserved.