Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Θα μπορούσε αυτό να είναι το νέο επόμενο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο;


Στην περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει ακόμα,μάλλον θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο πιο προσεκτικά στο διαδίκτυο καθώς το νέο κοινωνικό δίκτυο Whisper.sh κάνει θραύση 18 μήνες μετά την σύλληψη τις ιδέας του,μετρώντας 3 εκατομμύρια εμφανίσεις σελίδας τον μήνα!

Η σελίδα λοιπόν μας δίνει την δυνατότητα να δημοσιεύουμε τα "μυστικά" μας ή τις σκέψεις μας ανώνυμα,μέσα από φωτογραφίες με κείμενα που χτυπάνε στο μάτι,κάτι σαν τα 'memes',τα οποία χαρακτηρίζονται για την μετάδοση συμβόλων κουλτούρας ή ιδέες που μεταδίδονται στο διαδίκτυο.


Το αίσθημα συνήθως στο Whisper είναι σοβαρό και προκλητικό,το περιεχόμενο συνήθως είναι αναρτήσεις που ο καθένας μας δεν θα μπορούσε να το "φωνάξει"¨ανοιχτά στο κοινό.


Δύο σχετικά " Whisper ".


"I am nervous that our honeymoon will suck since we are both virgins."

" That moment in the locker room when all your team mates are making fun of gays and you're just sitting there like 'glad you don't know about me '"

Οι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά μέσο όρο 20 λεπτά την μέρα,και ελέγχουν για νέα 8-10 φορές την μέρα,και οι ηλικίες κυμαίνονται από 17 - 28,καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό είναι αυτό των γυναικών (70%),βάση της μέτρησης του Business Insider.


Εκεί που το Whisper διαφέρει από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Pinterest είναι ότι ενώ οι υπόλοιπες σελίδες σε παροτρύνουν να δημοσιεύσεις σχετικά με πράγματα που είσαι περήφανος, φωτογραφίες γάμου είτε φωτογραφίες διακοπών,στο Whisper είναι που βγάζεις από μέσα σου όλα αυτά τα μυστικά που θα έλεγες σε έναν πολύ κοντινό σου φίλο.Άλλοι χρήστες μπορούν να σου προσθέσουν υποστιρικτικά σχόλια και να απαντήσουν ο ένας στον άλλο.
Posted By: Unknown

Θα μπορούσε αυτό να είναι το νέο επόμενο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο;

Share:

Post a Comment

Facebook
Blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια :

© enteracto news All rights reserved.